twitter logo facebook logo my space logo rss logo

Zbog Tebe na Vukovar Film Festu

Pozvani u natjecateljski program jubilarnog desetog Vukovar Film Festivala – festivala podunavskih zemalja. Zbog Tebe Zbog Tebe je jedini domaći igrani film u konkurenciji. VFF je uz Motovun, Pulu i Zagreb jedan od 4 najjača državna međunarodna filmska festivala. Pretpremijerno na programu čast je biti na zatvaranju festivala u subotu 27. 08. u 20:30 uz “Maturu” canneskog pobjednika Rumunja Cristiana Mungiua te još nekolicinu njemačkih, mađarskih, srpskih filmova, igramo pod vodotornjem :) pa ako ste blizu ekipa filma će doć na megdan publikumu pa hajte da se viđamo i družimo. Klik: Vukovar Film Festival predstavlja Zbog Tebe.

NACIONALNI INTERVIEW

Nacionalni interview i prilično detaljan striptiz do golotinje. Pa tko preživi, njemu sladoled i igrani film. Prvi, drugi, treći film, itd. Elem i prema dostupnim podacima najava prve debitantske trilogije u povijesti filma na terenu regije, ex Yu, Balkana, RH. Hvala big time za back up. Ajmo dalje.

Kliklink: Interview

Dnevnik facebook idiota

Dnevnik Facebook idiota je knjiga. U tri dimenzije. Nedovršena. Pjesma. Videospot. Pjesmu poslušate pretpremijerno ovdje: SLUŠAJ GLASNO I ODVRNI BAS.

A o knjizi je rekao: “Osmi samostalni literarni naslov hrvatskog pisca, redatelja, novinara i glazbenika Anđela Jurkasa, vrlo je inovativna, originalna i bastardna forma publicistike i proze te prva hrvatska interaktivna knjiga koja će biti objavljena istovremeno u dva medija te konceptualno biti nezavršenim djelom tzv. work in progress, jer to autorska namjera zahtijeva.

U vrijeme potpunog poraza tržišnog koncepta i ekonomske svrhe literarnog izdavaštva u Hrvatskoj, Jurkas je okrenuo stvar naglavačke, te inovativnim pristupom izdavaštvu potpuno zaokrenuo stvar u 21. stoljeće. Knjiga će biti dostupna u kombinaciji tri izdavačka formata – papirnom/tiskanom, PDF te internetskom. S tom naznakom da se u “Dnevniku Facebook idiota” ne radi o tri različita nego jednom cjelovitom djelu.

Knjiga tematizira nove oblike komunikacije ljudi preko društvenih mreža, njihovo granjanje te implikacije na offline život. Počevši od Facebooka, You Tubea, Twittera, Instagrama, Linked In-a te drugih popularnih društvenih mreža, Jurkas u vrlo pitkom štivu kroz razgovornu formu objašnjava i secira problematiku društvenih mreža, njihove prednosti i nedostatke. Radi se o iznimno dinamičnom, svježem, zabavnom i informativno-edukativnom štivu u kojem se na vrlo pristupačan i lako čitljiv način pristupa raskrinkavanju fenomena Facebooka i ostalih društvenih mreža.

Uz knjigu Jurkas će predstaviti istoimenu pjesmu te video spot, a prva od niza gostovanja i promocija bit će održana u petak 30. listopada u Zagrebu zajedno s kolegom mu Denisom Giljevićem koji promovira svoj novi naslov “Zvižduk s Fejbukovca”.

Nakon toga slijedi turneja po gradovima Hrvatske i regije te inovativne online promocije za sve čitatelje koji neće biti u mogućnosti pohodi nastupe uživo”. (Dr., docent Branko Petrijanić).

Pročitaj više

ZBOG TEBE

U Zagrebu je, nakon 18 mjeseci intenzivnog rada, završeno snimanje dugometražnog igranog filma “Zbog tebe”. Prvi najavni kino trailer filma objavljen je na službenim stranicama filma (www.zbogtebe.com) kao i na službenom YouTube kanalu: ZBOG TEBE.

Neke od glavnih uloga ostvarili su: Leona Paraminski, Nataša Janjić, Iva Visković, Iva Mihalić, Csilla Barath Bastaić, Jelena Perčin, Doris Pinčić Rogoznica, Iskra Jirsak, Senka Bulić, Jasna Bilušić, Hrvojka Begović, Ana Vučak, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Nikša Marinović, Ante Krstulović, Zoran Pribičević, a u filmu se pojavljuju i kultni riječki glazbenik Damir Urban, autor i pisac Anđelo Jurkas, po prvi puta pred filmskom kamerom stand up komičar Ivan Šarić, glazbenice Lea Radolfi i Sabina Herman te manekenka i model Martina Spužević.

Riječ je o atipičnoj ljubavnoj priči s ispreplitanjem mnoštva dramskih i komičnih elemenata koju je nakon pretpremijerne zatvorene projekcije kritika iznimno pohvalila ističući: “Zbog tebe“ je film u tradiciji govornih komedija Richarda Linklatera, ranih radova Kevina Smitha i Woodyja Allena koji na zanimljiv način miješa nježne, smiješne, dirljive i groteskne priče, varirajući likove od nježnih osjećaja preko populističkih gegova sve do oštrog crnog humora. Vrlo osvježavajuća forma i pristup obećavaju i kino i festivalski potencijal, a nadasve ukazuju na nova imena koja su uz Matanićev canneski uspjeh, Ivonu Juku, Nevia Marasovića, sposobna rušiti “kletvu” negledanosti domaćeg filma. “Zbog tebe” je prepun izvrsnih, iznenađujućih glumačkih ostvarenja, dramaturški sjajno postavljen, scenaristički bez praznog hoda, redateljski vrlo svježe reduciran, a osobito uzevši u obzir da se radi o debitantskom naslovu….”.

Više informacija, press fotografije, trailer i teaser filma nalazi se u priloženom dokumentu te na službenim web stranicama filma www.zbogtebe.com i na službenim Facebook stranicama https://www.facebook.com/zbogtebe2015

NESTAJANJE – PREMIJERA

“Nestajanje” je kratki ljubavni film temeljem teksta jedne od pjesama. Ona i On. Vole se najviše na svijetu, ali…

VIDEO: NESTAJANJE.

Režija: Goran Berović
Ona: Leona Paraminski
On: Anđelo Jurkas

Premijera uz izlazak nove knjige i glazbene kompilacije “Raspelo” podnaslovljene “Razgovori ugodni i neugodni” krajem prosinca 2013.

AUDIO NESTAJANJE: NESTAJANJE.

DAJ 5

“DAJ 5″, četvrti singl i video spot s drugog studijskog albuma i knjige “Off The Record”. Nabavljivo po svijetu plastike i interneta (album), a knjiga po knjižarama ili direktno pouzećem od autora.

Plesačica: Darija Turina
Kamera: Elvir Lapović
Montaža: Goran Berović
Režija: Darija Turina, Anđelo Jurkas
Scenarij: Darija Turina
Produkcija: FeelFree

Klik link: DAJ 5

NEGATIVAC POZITIVAC

Bliže se novi izbori. Kad glazbom, videom i rječju kreneš komentirati ponekad vrlo dešperatnu situaciju u kojoj se nalazi prosječni hrvatski građanin, obično na to budu odgovori zabrane ili cenzure bez obzira kojih je predznaka vladajuća politička opcija. Tako i novi videospot “Negativac pozitivac” s albuma/knjige “Off The Record” je izazvao kontroverze zbog tematike koja uključuje oružje i mnoge aktualne političare koji drmaju domaćom scenom. Je li stopiranje zaista opravdano pogledajte premijerno na: KLIK IT BANG BANG.

3D OFF THE RECORD

TV najava i info papirnatih i glazbenih zbivanja vezanih uz knjigu i album “Off The Record”.
U hipermontaži the mana Ivana Neffa pogledajte u pola minute što se zbije kad se puste na slobodu zmije i kad se piše ono što drugi ne smije: OFF 3D.

JON SPENCER NAJAVLJUJE OFF THE RECORD

Jon Spencer priča anegdotu za novu knjigu i album Anđela Jurkasa “Off The Record – priče sa svjetle strane” koja izlazi 15. listopada 2012. Snimljeno na Terraneo festivalu 2012. Od osmijeha do fight cluba tanka je linija, a zove se “Off The Record”. Smijeh, poneka suza i zabava zagarantirani, kažu čitatelji prve verzije rukopisa.

60 MINUTA – POLITIKA I ESTRADA

Vezano za suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu i vijesti o isplatama poznatim estradnjacima iz crnih stranačkih fondova od gotovine do navodnih basnoslovnih 500 000 Eura za nenastupanje, emisija “60 minuta” voditelja Tihomira Ladišića u dva je nastavka davala odgovore i komentirala aktualni trenutak. Prvi dan su gostovali estradni menadžer Zoran Škugor, muzičar i djelatnik Paolo Sfeci i odvjetnik Branko Šerić, drugi dan novinarka Silvija Strbac, publicist Anđelo Jurkas i urednik Zoran Kekić. O crnim fondovima, Thompsonu, estradi, sprezi s politikom, duševnim bolima i koječemu drugome…lahko pogledaste emisiju i cjelosti kliktanjem na 60 MINUTA.

HTV RUŽIONA – POP USKOK

U sklopu emisije Ružiona posvećene LET 3, u rubrici Pop Uskok, Velečasni Velimir Grgić istražuje sve pro et contra free downloada. U ring je stavio Damira Avdića i Jurkasa da pričaju o stavu i stavljanjima svojih “Mein Kapitala” i “Soundtrack života” na web platforme 0 kuna. You Tube pokazuje: Ružiona: Damir Avdić: Jurkas.

TV BUJICA

Video premijera talk showa Marije Pajić na nekadašnjem OTV-u, danas znanom kao Jabuka TV. Emisija petkom zove se “TV Bujica” i nešto je manje od pola sata razgovora o aktualnostima od nemila do nedraga. Ekipa ugošćena u mom skromnom stanu je zbuksala ponešto od “Soundtracka života” do “Volim te” i natrag. Na veliko veselje pričali smo o sadržaju a ne pimplanjima. Cijelu emisiju pogledate KLIKLINKOM na: TV Bujica.

VOLIM TE – video premijera

Videospot za pjesmu “VOLIM TE”, četvrti singl s albuma “SOUNDTRACK ŽIVOTA” ujedno i premijera knjige “VOLIM TE”, zbirke ljubavnih pjesama i ulične poezije.
Premijera održana na Dan zaljubljenih 14. veljače 2012. You Tube link it: VOLIM TE.

Režija i scenarij: Andrej Korovljev
Glume: Iva Šulentić, Mirna Medaković, Erna Rudnički, Darija Turina, Anđelo Jurkas
Montaža: Ivan Neff
Kamera: Pavel Posavec
Asistent kamere: Pavle Krnjaić
Make up: Iva Končurat
Foto: Darija Turina

VOLIM TE

Sve ljubavne pjesme na svijetu su iste.
Kad čuješ jednu, čula si sve.
Oprosti, možda griješim, prljam usta ovime.
Ali čini se, kao da nikada nitko nikome,
nije rekao hej stani, volim te.

I pozornica je uvijek ista, kao što to pjesnik reče,
samo se mijenjaju uloge.
Ako je dvoje par, trokut je previše. Nema iznimke.
Pa skinimo maske i spustimo zastore,
neka drugima pljeska razgaljene publike,
neka drugima naklon i ovacije,
malo je reći volim te,
lako je reći volim te.

Volim te. Volim te. Volim te.

Malo je reći volim te,
kad riječi ne postoje i šutnjom te milujem
i lako je reći volim te,
kad riječi se potroše,
pa govorim premalo a osjećam previše.
Ljubav je klasika kako god okreneš.
Barry White razbacuje,
Leonard Cohen skuplja djeliće,
a završni udarac Caveom se zadaje.

I ne plešem sentiše,
kupujem prstenje,
ne pratim kad nestaješ,
ostajem pri — volim te.

Volim te. Volim te. Volim te.

VOLIM TE – infopunkt

Jedan je spretni stihmaher i balkanski pjesnik svojedobno zaključio: “Minut šutnje. Ljubav je mrtva. Živjela ljubav”, a kada se nađe savršena adresa ne dvojim da su prave riječi jednako: “”…budi stražar moje boli, budi kovač moje sreće, trebala bi biti samo ljubav, ali je u stvari nešto puno, puno, puno veće…”. Radi se o novoj zbirci ljubavnih pjesama i ulične poezije “VOLIM TE”. Istovremeno s izlaskom trećeg literarnog solo naslova bit će premijerno izveden novi singl i video spot za istoimenu soul baladu s albuma “Soundtrack života”. Od 01. veljače putem službene web stranice www.angelojurkas.com startaju narudžbe iliti službeni datum izlaska malog pjespomenara za zaljubljene ususret Valentinovu. Kupovina će biti moguća Internet pouzećem od izdavača/autora, na promocijama, u boljim knjižarama i trgovinama lakopotrošne, ali nadam se, ne bezvrijedne robe. Više informacija o promocijama i susretima uživo, uskoro.

Audio pretpremijera četvrtog singla “VOLIM TE” s albuma “Soundtrack života” i najava istoimene zbirke pjesama koja je u prodaji nabavljiva od 01. veljače 2012.

Narudžbe knjige i order form putem službene stranice autora: www.angelojurkas.com.

Službeni videospot za pjesmu “Volim te” u režiji Andreja Korovljeva, uz glavne uloge nekoliko sjajnih mladih aktera, TV i internet premijera za Valentinovo 14. veljače 2012.

BRILJANTEEN HTV PORTRET

Soundtrack života, egzorcizam i samopomoć glazbom i svi ostali medicinski pečatirani i dokazani efeki i iscjeliteljski pristupi sabrani na 400 stranica knjige i 74 minute CD-a “Soundtrack života”. Zabavni i dječji program Hrvatske Televizije u popularnom TV showu “Briljanteen” imao je sluha i interesa priložiti u 5 minuta kako to izgleda u praksi. Na kauču pomoći su se našli sjajni pisac Kruno Čudina i čudesna glumica Mia Biondić. Rukama je tresao i vodicom polijevao, a napose kulinario i spremao čiri bu čiri ba kanapee, kuhvar Anđelo Jurkas.

24 SATA REPORT

Reportaža s promocije knjige i CD-a “Soundtrack života” u sklopu 8. Velesajma kulture u Teatru &TD, Zagreb i muvaone povodom talk 2 talkinga. 24 sata i još k tome televizija. Milijuni.

Pojavljuju se dragi gosti: Lea Dekleva, Ivan Hrvatska, Mario Kovač, Daniel Rafaelić, Ganjo Korovljev, Hrvoje Marjanović, Jasna Bilušić, Ivan Neff i mnogi prvi, drugi, treći. Hvala na pažnji. Nebilo zadnjič.

RTL EKSKLUZIV NOĆ

TV prilog u sklopu showbizz magazina RTL Tabloid sa zagrebačke promocije knjige i CD-a “Soundtrack života” održane u petak 16. prosinca 2011. u Teatru &TD u sklopu Velesajma kulture. You Tube it: Check this out. Gostovali: Lea Dekleva, Mario Kovac, Andrej Korovljev, Daniel Rafaelic, Hrvoje Marjanović. Organizirali: Davorka Begović i Ana Suntešićka. Posjetili: Ivan Hrvatska, Ivan Neff, Jasna Bilušić, Kruno Čudina, Mirna Medaković, Juraj Šiftar, Vedran Harča i kolege, Pavel Posavec, Bernard Cvek, Nataša plus Nebojša. I još mnoštvo dragih ljudi. Hvala svima. Prilog snimila Merita Arslani. Amen. Anđelko.

INTERVIEW T PORTAL

Interview na T Portalu povodom objave knjige i CD-a. Razgovor vodio Dubravko Jagatić. Cijelu stvar na originalnom mediju lakše pročitati kliktanjem na linkanje:
INTERVIEW.

> Prvi dio recenzije

> Drugi dio recenzije

> Treći dio recenzije

Recenzije albuma

S obzirom na stanje u domaćim medijima i devalvaciju kako poštenih recenzenata i kritičara koji ocjenjuju fakat djelo a ne osobne simpatije ili antipatije tako i interesa medija za tu formu novinarskih procjena nečijeg rada, odluka je tihi i pasivni bojkot. Osim izabranih 5 medija od kojih su neki medijski pokrovitelji pa silom prilika i redom dužnosti valja dati album na ocjenu, ostali će na poček do trena kad se sami ne zainteresiraju i ne nabave jer promotivnih kopija za recenzentski rad nećemo dijeliti. Album će u solo varijanti biti dostupan (ili već je) na domaćim legalnim web servisima (Cedeterija, Dallas Music Shop) ili inozemnim servisima. Dosad objavljene recenzije su mahom pozitivne.

1. RTL TV s potpisom Vedrana Harče kaže Album tjedna s ocjenom 9,5 od 10. Priloženo u fotkama.

2. Marko Podrug (ex Nova TV i Jutarnji, danas RDD) daje 9 od 10:
http://www.ravnododna.com/strogo-nekontrolirane-misli-brbljavog-pjesnika/

3. Dubravko Jagatić s T Portala kaže 8 od 10 – recenzija uskoro – po objavi knjige.

Još se čeka palac gore dolje ili po sredini Juraja Šiftara i ekipe s Radija 101.

Ostale reakcije ako stignu prenosimo ako budu referentne i relevantne ili ih ignoriramo.

TV reklama

TV reklama za knjigu i CD album “Soundtrack života”. Knjiga je spoj self helpa i pop kulture/glazbe, u kojoj je po konceptu 365 dana bilo koje godine sugerirano još više izvođača čija vam glazba uljepšava dane i unapređuje život. Gosti knjige su dr Predsjednik Republike Ivo Josipović, Macy Gray, Henry Rollins, Jon Spencer, Ian MacKaye, članovi bendova Faith No More, Gang Of Four, Girls Against Boys, Godfathers, Dwarvers, Wedding Present, i mnogi drugi. CD album je spoj mnoštva glazbenih stilova s naglaskom na storytellingu, solu, rapu, funku, danceu, rocku, i tako dalje. Ima balada ima plesa ima treskanja ima pjevanja, pričanja, vriske. Baš kao i život. 24 pjesme. Za svaki sat dana po jedna.

Montaža reklame: Ivan Neff
Koncept: Autor
Audio mix: Manufaktura/Surogat/Zoran Medved.

Gledate ovdje: TV REKLAMA

T PORTAL feljton

Povodom skorog izlaska prvog albuma i nove knjige publicista i autora Anđela Jurkasa, ‘Soundtrack života’, samo na tportalu možete prije svih pročitati isječke iz knjige… kaže najava dvanaestdjeljnog feljtona u nastavcima – prenošenja dijelova knjige. Startano s PJ Harvey i Fionom Apple, Johnom Lennonom, nastavlja s Girl Talk, i tako dalje. Čitate do 12. studenog 2011.

GLORIA podržala ekranizaciju JEBI GA

U najčitanijem, najtiražnijem, najizdržljivijem, naj naj domaćem lifestyle magazinu Glorija prepoznali ponešto od truda uloženog ne bi li se probilo s ponekom viješću mimo novih frizura manekenki kojima ne pamtim imena, analiza brujanja nogometaša i ovisnostima o drugima, drljanju svih onih kratica od stranaka za predstojeće izbore i sličnih interesnih sfera. Pop kultura se laganini premješta na marginu ili mijenja pak oblik pa sve ono navedeno postaje novom pop kulturom. Ako se trudiš nešto raditi kreativno a nije KROaktivno vala litri znoja i napinjanja da bi došli do malo pažnje. No, nema kukanja ni drugih prostih rima na kuknjavu, idemo dalje. Je li na redu Story, Extra i kako se zovu? Pročitano i zabilježeno: Reading.

T Portal premijera streaming singla JEBI GA

Pretpremijera najavnog singla “Jebi ga” za album “Soundtrack života” koji uz istoimenu knjigu u ediciji Znanja izlazi 31. listopada tekuće godine. Medijsko pokrivanje. T Portal streaming pretpremijera

Mixer Me.

Još malo osvrtanja na “Bez Rocka Trajanja”. Janko Heidl (ex Večernji list) pročitao štivo i napisao dojmovnik. Više piše ovdje: Mixer recenzija

U Tjednu dobre knjige čitajte i…

U sklopu literarne manifestacije Tjedan dobre knjige izložbu i još malo javnog mijenja doživljava i naslov Bez Rocka Trajanja.

Red Carpet Anđelo Jurkas

Info short za Red Carpet Nova TV u povodu knjige Bez Rocka Trajanja. Sjedio na crvenom vrućem stolcu 5 minuta, odgovarao na isto toliko pitanja, ovo je od sirovine ostalo…

Lea Dekleva o Anđelu Jurkasu – interview Narodni radio, part 2

Radio interview za glazbeni show Dalibora Petka na Narodnom Radiju uz montažni video slide show Ivana Neffa, uz gostovanje i izjavu sjajne pop kantautorice Lee Dekleve o knjizi “Bez Rocka Trajanja”.

Arsen Dedić o Anđelu Jurkasu – interview Narodni radio, part 1

Radio interview za glazbeni show Dalibora Petka na Narodnom Radiju uz montažni video slide show Ivana Neffa, uz gostovanje i izjavu maestra Arsena Dedića o knjizi “Bez Rocka Trajanja”.

she.hr

Članak povodom izlaska knjige “Bez Rocka trajanja”.
Pročitaj cijeli članak

Report Bez Rocka Trajanja Moja Rijeka

Reportaža s promocije “Bez Rocka Trajanja” u Art Kinu Croatia, Rijeka.
Pročitaj cijeli članak

Radio Rijeka interview Bez Rocka Trajanja

Interview na Radio Rijeci povodom promocije knjige “Bez Rocka Trajanja”.
Poslušaj interview

Interview Moderna Vremena Info

Nenad Bartolčić za specijalizirani “knjiški” portal odradio hellofaview.
Pročitaj interview

NovaTV/Dnevnik.hr – recenzija knjige “Bez Rocka Trajanja”

Marko Podrug je čitao knjigu i napisao recenzentski osvrt za Dnevnik Hr zapravo Novu TV. Kritika kritičara brojčano kaže 10 od 10, a tekstualno izgleda ovako.

Večernji list – Bez Rocka Trajanja

Članak Arsena Oremovića s nekoliko autorskih izjava povodom knjige i CD-a i mape “Bez Rocka Trajanja”.
Pročitaj cijeli članak

Interview za HTV, Briljanteen

Prilog – reportaža – interview s naranđastim za “Briljanteen” vezano uz eksploziju “Bez Rocka Trajanja” knjige, CD-a, mape. Andrija Škare pitao, Iva Šulentić s neskrivenim zadovoljstvom najavljivala. Pogledati joj sjaj u očima kad izgovara bez blesimetra. Namig.

novilist.hr – INTERVIEW

Interview povodom izlaska knjige.
Pročitaj cijeli članak

slobodnadalmacija.hr – INTERVIEW

Interview povodom izlaska knjige.
Pročitaj cijeli članak

Interview – Ritam tjedna, HTV

Kratki interview za emisiju Ritam tjedna (HTV) povodom izlaska knjige Bez rocka trajanja.

dnevnik.hr

Predstavljanje knjige Bez rocka trajanja održano 05.11.2010. u prosotrijama Tisak Media knjižare novootvorenog Arena Centra u Zagrebu.
Pročitaj cijeli članak

story.hr

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

klik.hr

Predstavljanje knjige Bez rocka trajanja održano 05.11.2010. u prosotrijama Tisak Media knjižare novootvorenog Arena Centra u Zagrebu.
Pročitaj cijeli članak

danas.net.hr

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

metro-portal.hr

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

mvinfo.hr

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

najboljeknjige.com

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

index.hr

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

tportal.hr

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

vip.hr

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

TV teaser – PALI ANĐELO

TV teaser – FIGHT CLUB

popboks.com

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

glas.ba

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

TV reklama knjige Bez rocka trajanja – MTV

TV reklama knjige Bez rocka trajanja – Nacionalne TV

vecernji.hr

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

mtv.com.hr

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

muzika.hr

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

dnevnik.hr

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

javno.hr

Najava izlaska knjige Bez rocka trajanja
Pročitaj cijeli članak

Globus

Reklama za knjigu Bez rocka trajanja

TV reklama knjige Bez rocka trajanja